OCINE El Vendrell – Cartellera del 21 al 27 d’octubre

d’octubre 19, 2011


Estrenes
La Voz Dormida, La Cosa, Paranormal Activity 3

Continuen en projecció
Contagio, Johnny English Returns, Crazy, Stupid, Love, El Sueño de Ivan, Sin salida, One Day, Intruders, Con Derecho a Roce, Mientras Duermes,

LA VOZ DORMIDA
Dirigida per Benito Zambrano. Interprets: Inma Cuesta, Marc Clotet, maría león i Daniel Holguin,  entre d’altres.
Es tracta d’una adaptació de la novel•la de Dulce Chacón.  La historia de dues germanes en el Madrid de la postguerra. Una d’elles es troba embarassada i està a la presó, a la que condemnaran a mort, però l’execució es aplaçada fins a després que doni a llum. L’altre germana lluita per aconseguir que li sigui donat el seu nebot en lloc que sigui lliurat en adopció o a un orfenat..
A Inma Cuesta se l’ha vist tant en sèries de televisió (Amar en tiempos revueltos, La Família Mata, Águila Roja...) com als escenaris (Hoy no me puedo levantar). Marc CLotet va debutà a la sèrie El Comisario, també va treballar a El Cor de la Ciutat i a Física o química. María León també va començar en series televisives, com ara Hospital Central o Aída (on va treballar amb el seu germà Paco León), al cinema va participar a Fuga de Cerebros. Daniel Holguín, ha aparegut en nombreses sèries també, com ara Hospital Central, La Princesa d’Eboli, a més de Amar en tiempos revueltos, o Hospital Central.


LA COSA
Títol original: The Thing (2011)
Director Matthijs van Heihningen amb Mary Elizabeth Winstead, Joel Edgerton, entre altres.
Es tracta d’un remake de la pel•lícula del  mateix títol.

Un alien es descobert a l’Antàrtic que causarà enfrontament entre els membres de l’equip de cientifics.
Mary Elizabeth Winstead va treballar a Destí Final 3 o a The Ring 2 ( La Senyal 2). Joel Edgerton  va fer de tiet Owen en la Guerra de les Galàxies episodi II L’atac dels Clons i al episodi III . La Venjança dels Sith.

.
PARANORMAL ACTIVITY 3
Dirigida per Henry Joost i Ariel Schulman. Amb Kaite Featherston, Sprague Grayden, entre d’altres.
Dues germanes es fan amigues d’una entitat invisible que viu a casa d’elles.
Per a Katie Featherston es la seva tercera Paranormal, perquè ha treballat a les tres pel•lícules de la sèrie. Sprague Grayden ha sortit en nombroses sèries de televisió americanes com ara Crossing Jordan, One Tree Hill, CSA o Ments Criminals.


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars