Cartellera OCINE El Vendrell, del 5 al 12 d'octubre

d’octubre 04, 2011

ESTRENES DE LA SETMANA
Per a consultar horaris: Enllaç amb OCINE


Crazy. Stupid, Love

 Amb Steve Carell, Ryan Gosling i Julianne Moore., Emma Stone, Marisa Tomei, Bevin Bacon, Josh Groban, entre d’altres. amb direcció de Glenn Ficarra i John Requa.

Steve Carrell és un còmic molt popular als Estats Units, del qual en aquest moments es pot veure a diverses cadenes de televisió la seva actuació a la sèrie The Office.  Quant a Ryan Gosling, el podeu recordar per exemple com un  dels dos joves assassins de la pel•lícula “Assessinat 1-2-3”  (Murder by Numbers) que va protagonitzar Sandra Bullock, en aquest cas en un paper molt diferent.  Molt coneguts són Julianne Moore, Marisa Tomei o Kevin Bacon.  Una comèdia per passar una bona estona



Intruders
Una coproducció USA, Regne Unit i Espanya. Dirigida per Juan Carlos Fresnadillo i interpretada per Clive Owen, Carice Van Houten, Daniel Brühl, Pilar López de Ayala i Ella Purnell.
Una de terror amb suspens. Clive Owen és un actor amb una amplia filmografia i nombrosos premis, és el Rei Artur de la pel•lícula del mateix nom que va protagonitzar amb la Keira Knghtley (Pirates del Carib) , també el poden recordar pel seu paper a Closer, amb la Julia Roberts, el Jude Law i  la Natalie Portman, pel que va obtenir un gran nombre de nominacions a diversos premis i va guanyar un BAFTA, un Globus d’Or, i els premis de la crítica de Les Vegas, Toronto i New York al millor actor de repartiment.






Larry Crowne
Interpretada i dirigida per Tom Hanks amb Julia Roberts de co-protagonista.
Una comèdia romàntica on mai es tard per iniciar noves experiències







No habrá paz para los malvados

Arriba al Vendrell aquesta pel•lÍcula que ja es va estrenar fa uns dies (enllaç per veure video de la premier i dades de al pel•ícula).


Continuen en programació: Como Acabar con tu Jefe, Con Derecho a Roce, Arriety, Colombiana, Phineas & Ferb, Los Pitufos, Los Amos de Brooklyn, La Cara Oculta, Johnny English Returns, Los Tres Mosqueteros (també en 3D).

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars