Votació popular als premis SCREAM ( El premis Crit)

de setembre 09, 2011

Dedicats a pel•lícules o sèries de TV de ciència ficció, fantasia, terror i còmics

Tot i que pot ser no us siguin familiars totes les camdidatures  per les que es pot vota, es força interessant fer un cop d’ull a la web i si es vol es pot votar.

Per exemple entre les eleccions que planteja es escollir el millor superheroi, entre Capità Amèrica, Thor, el professor X, Lanterna Verda o Superman.

La plana d’actor als que es pot votar per la secció de millor actor de fantasia presenta les candidatures de Sean Bean, Jonny Depp, Daniel Radcliffe, James McAvoy i Michael Fassbender.

Quant a les  actrius trobem a Penélope Cruz, Natalie Portman (Black Swan), Emma Watson, Jennifer Lawrence i Lena Headey.

Trobareu també la llista de pel·licules denominades "l'últim crit", on trobareu per exemple Black Swan, Thor,  Harry Potter DH 2, X-Men, primera generacio, Super 8,  entre d'altres.
 A l’apartat de ciència ficció competeixen Daniel Craig, Harrison Ford (tots dos per Cowvboys & Aliens), Jake Gyllenhaal  (Codi Font),  Chris Evans (Capità Amèrica), Matt Smith (Dr. Who)

Quant a les dones i dins el mateix apartat trobareu a  Hayley Atwell (Capità Amèrica), Karen Gillan (Dr. Who), Milla Jovovich (Resident Evil – Afterlife), Anna Torv (Fringe) i Olivia Wilde (Tron: Legacy)

També hi ha un apartat pels programes de TV on competeixen The Walking Dead, Fringe, Dr. Who, Game of  Trhones i True Blue.
Entre els més dolents dels dolents es pot escollir entre Kevin Bacon, fent de  "Sebastian Shaw",  l’equip complet de dolent de Scott Pilgrim Vs. The World,  a Ralph Fiennes per "Lord Voldemort", Cho Min-Sic per I Saw the Devil,  o per Hugo WSeaving com a "Red Skulk" en Capità Amèrica

També podreu escollir millor pel•lícula de fantasia, ciència ficció, horror, suspens entre altres apartats.

Aquest és l'enllaç
Per conèixer totes les candidatures i també votar

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars