Programació OCINE

de setembre 06, 2011

Iniciem una nova secció dedica a la programació de cines OCINE del Vendrell. D’entrada us deixem un enllaç directe, així podreu consultar que es el que s’està programant cada dia, i d’altre us avancem la programació, en aquest cas de dijous s dia 9 fins dijous dia 15.
Programació OCINE
A més de les estrenes de cine, OCINE reinicia la programació d'opera, així el 15 de setembre té prevista la projecció dels Tres Tenors al concert que van fer a Caracalla dirigits per Zubin Mehta.

Pel 28 de setembre té prevista la projecció en conexió en directe amb The Royal Opera House de Faust de Gounod, amb Vittorio Grigolo i Angela Gheorghiu, entre d'altres reconeguts cantants.







ESTRENES DE LA SETMANA
La Deuda  (The Debt) -Amb Sam Worthington, Jessica Chastain, Tom Wilkinson, Helen Mirren Ciaran Hinds. Director John Madden

Una història d’espionatge que comença l’any 1997, dos espies retirats del Mossad (Helen Mirren i Tom Wilkinson) reben notícies que remouen el passat.

Helen Mirren és una reconeguda actriu britànica,  que va guanyar l’oscar 2006 per la seva interpretació a la pel•licula “The Queen” i que ha estat nominada altres tres vegades al mateix premi. És guanyadora també de tres Globus d’Or i del premi Bafta (el premi que atorga la British Academy of Films and Television Art).  A Tom Wilkinson se li recorda sobre tot per l’actució a The Full Monty (que li va valdre tant un Globus d’Or com un premi Bafta)  però compte amb una notable carrera, va estar nominat a l’Oscar per “En la habitació” i un segon cop per  “Michael Clayton”.   Quant al director John Madden, com a obra més destacada cal citar  Shakespeare in love.
Us deixem el trailer original en anglès.




Noche de Miedo - (Fright Night)- Amb Collin Farrell,  Alton Yelchin, Christopher Mintz-Plasse, David Tennant i Toni Collette. Dirigida per Craig Gillespie.
Una barreja de thriller, acció i terror, perquè el personatge que interpreta Collin Farrell (Guanyador d’un Globus d’Or per “Escondidos en Brujas) és un vampir.





Continuen en cartellera, Super 8, La Boda de mi Mejor Amiga, Aniamls United 3 D,  Lo Contrario al Amor, Cars 2,  El Origen del Planeta de los Simios, Phineas y Ferb, Destino Final 5, Los Pitufos  i
Cowboys & Aliens – Amb Daniel Craig , Harrison Ford i Olivia Wilde  . Digidia per Jon Favreau
Amb uns actors molt coneguts (Daniel Craig és l’actual James Bond; Harrison Ford, tot i que ja porta moltes altres grans actuacions a les esquenes, sempre serà reconegut com a  Indiana Jones, i Olivia Wilde és una de les actrius de la serie House), la història barreja les invasions extraterrestres amb el salvatge oest.
Us deixem uns videos de l’estrena de la pel·licula.




així com La piel que habito - Amb Antonio Banderas i Elena Anaya,  dirigida per Pedro Almodovar.




You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars