Programació OCINE del 23 al 29 de setembre

de setembre 21, 2011


Aquesta setmana a OCINE el Vendrell s’estrena la pel•lícula  “Con Derecho a Roce”, una comèdia romàntica, on un noia que es dedica a cercar talents (Kunis) i un editor d’una revista (Timberlake) es coneixen i acorden de manera molt racional tenir una amistat amb sexe, sense que això vulgui dir que tenen una relació sentimental; la situació es complica quan inevitablement apareixen el sentiments.  Està interpretada per Justin Timberlake, Mila Kunis y Patricia Clarkson. Els dirigeix Will Gluck.








Timberlake és un polifacètic cantant, compositor, actor i empresari que es va iniciar al món de l’espectacle amb programes de televisió com  el Club de Mickey Mouse (on va treballar amb Britney Spears), també va ser el vocalista principal de ‘N Sync. Sap tocar diversos instruments musicals  (teclats i guitarra), a més de saber fer percussió vocal (Beatboxing). Mila Kunis es una actriu que als Estats Units posa la veu de Meg Griffin  la sèrie Pare de Família, i que al cinema se l’ha vist darrerament a Black Swan. Te diversos premis YoungStar i en el 2010 va rebre el premi Marcello Mastroianni en el Festival Internacional de Venèci. Patricia Clarkson es una actriu que va debutar a Els Intocables d’Eliot Ness de Brian de Palma (era l’esposa de L’Eliot Ness) i ha aparegut en pel•lícules notables com La Milla Verde per la que va obtenir un premi Saturn4.
El director Will Gluck va iniciar la seva carrera com guionista televisiu a sèries de comèdia i al 2009 va realitzar la seva primera pel•lícula “Fire Up” i al 2010 va filmar  “Rumors i Mentides”.




Red Carpet




Continuen en cartell Els Pitufos, La Cara Oculta, Como Acabar con tu Jefe, El Origen del Planeta de los Símios, Phineas & Ferb, Super 8, Noche de Miedo, Arriety y el Mundo de los Diminutos, La Dueda, Cowboys & Aliens, La Piel que Habito, Los Amos de Brooklyn y Colombiana.

Altre estrena que es podrà veure en altres centres OCINE per aquest divendres es No Habrá Paz par los Malvados, dirigida per Enrique Urbizu i protragonitzada per una llarga llista d’actors i actrius, encapçalats per José Coronado, Rodolfo Sancho, Helena Miquel  i Juanjo Artero.

Aquí trobareu de boca el propi director quin es l’argument y també podreu veure la premier de la pel•lícula.





Consultar OCINE

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars