Programació OCINE 16 al 22 de setembre 2011

de setembre 14, 2011

Ellen barkin,(a l'esquerra) a qui podreu veure als Amos de Brooklyn. 
Quant als estrenes l'oferta és més que atractiva. Amb actors i actrius consolidats i amb nous talents que s'estan consolidant.
D'altre costat continuen en cartell Els Pitufos, Nit de Por,  L’origen del Planeta dels Simis, Cowboys & Aliens, Super 8, Phineas and Pherb, La Dueda, Destino Final V, Lo Contrario al Amor, i La Piel que Habito.




Us deixem l'enllaç a OCINE perquè pogueu consultar la programació diaria.
ESTRENES  DE LA SETMANA

Els Amos de Brooklyn



Els amos de Brooklyn (Brooklyn’s Finest). Un policia a punt de retirar-se i amb ganes de començar una vida més tranquil•la, un oficial que no vol creuar cap línia ni tant sols per la seva família, i un policia amb una relació especial amb un cap del narcotràfic. Coincidiran tots davant un mateix crim.  Els intèrprets són  Richard Gere, Ethan Hawke, Don Cheadle, Jesse Williams, Ellen Barkin, Wesley Snipes, Lili Taylor, Brian F. O’Byrne, Shannon Kane, Will Patton i Vicent d’Onofrio. El director es Antonie Fuqua.
A més dels molt coneguts Richard Gere , Wesley Snipes i Ethan Hawke; el repartiment presenta actors com Don Cheadle, al que haureu vist a les pel•lícules  “Ocean 11, 12, i 13; i en un registre molt diferent a Hotel Rwanda.  Jessi Williams al que s’ha pogut veure a la sèrie Anatomia de Grey.  Ellen Barkin, una actriu amb interpretacions de gran força con The Big Easy ( pel qual va tenir un premi Sant Jordi a Barcelona), o a “Sea of Love” (Melodia de Seducció)  o de gran comicitat (Switch, per la que va rebre un premi Globus d’Or), actualment  està representant a Broadway  l’obra “Normal Heart” pel que ha rebut un premi Tony com a millor actiu de repartiment, entre d’altres que es va dur la mateixa obra.   El director Antonie Fuqua havia dirigit anteriorment “The Replacement Killers” ( Asesinos de Reemplazo)

La Cara Oculta



La cara oculta
Una parella aparentment unida; però ella comença a sospitar que ell no li es fidel i sense cap rastre desapareix. Ell es centra a la música (és director d’orquestra) i cerca consol en altre dona, la desaparició sense resoldre de Belén, la companya desapareguda, planeja com una ombra sobre ells.  Una pel•lícula amb Quim Gutiérrez, Clara Lago, Martina García, Alexandra Stewart; dirigida per Andrés Baiz. Quim Gutiérrez és molt conegut per la seva intervenció a la sèrie de TV3 •”El Cor de la Ciutat” a més compte amb un Goya per la pel•lícula . “Azul Oscuro Casi Negro”•.Clara Lago ha intervingut en diverses sèries com ara Hospital Central, o Los Hombres de Paco i en quasi una dotzena de pel•lícules.


Arrietty




Arrietty i el món dels diminuts. Pel•lícula d’animació, entorn a una nena de 14 anys de nom Arrietty i la seva família, una vida tranquil•la fins que un nen descobreix l’Arrietty.  El director és Hiromasa Yonebayashi. (Els afeccionats a l’animació recordaran aquest director per have inbtervingut en  l’animació de la pel•lícula  “La princesa Mononoke”)


Com acabar con tu cap (Horrible Bosses)

Tres amics plantegen matar els seus horribles caps.  Aquest espantosos caps són Kevin Spacey, Jennifer Aniston i Colin Farrell, i els empleats que els volen eliminar són Jason Bateman, Charlie Day i Jason Suddeikis, finalment també actua a aquesta pel•lícula Jamie Fox, tots ells dirigits per Seth Gordon.
Jason Bateman, un actor que va participar en el seu moment a la sèrie de televisió “La casa de la pradera”, fent de fill adoptat del matrimoni Ingalls. Ha aconseguit ja al llarg de la seva carrera un premi Globus d’Or. Charlie Day és conegut per la sèrie de TV “Colgados en Filadelfia”. Jason Suddeikis va intervenir al conegut programa còmic de TV “Saturday Night Live”. Aquest tres actors van presentar el premi a la Millor Actuació Còmica als passats  premis MTV de cine del 2011.



L’anècdota de la setmana és el fet que Jennifer Aniston va protagonitzar al 2010 el remake de Switch que en 1991 havia interpretat Ellen Barkin així mateix el seu company en aquest film que es va titular “Un Petit Canvi” va ser Jason Baterman.



Colombiana
Una dona jove, que presència l’assassinat dels seus pares quan era una nena a Bogotà, creix fins a convertir-se en una freda assassina. Amb Zoe Saldana, Michael Vartan i Callum Blue, dirigits per Olivier Megaton.  Zoe Saldana va intervenir a “Avatar”.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars