OCINE Estrenes i Programa del 30 de setembre al 6 d'octubre

de setembre 29, 2011

Estrenes de la setmana: Enllaç per consultar la cartellera del dia.
Johny English Returns
Malgrat que el nom sembli anglès i per tant el títol original el cert és que aquest és en realitat Johny English Reborn, deixant de costat aquesta anècdota, es tracta d’una comèdia on l’espia més peculiar té a les seves mans la protecció de la vida del primer ministre de la Xina.  A més de Rowan Atkinson, actuen Gillian Anderson, Dominic Kaluuya, Richard Schiff i Togo Igawa. La direcció és de Oliver Parker.


Rowan Atkinson és superconegut pel seu paper de Mr. Bean i també per  L’Escurçó Negre, va aparèixer en alguns títol cinematogràfics coneguts, en papers secundaris, com ara en Quatre Bodes i un Funeral. A Gillian Anderson la recordareu millor com a l’Agent Scully de la sèrie Expedient X. Richard Schiff l’haureu vist a la sèrie “L’Ala Oest de la Casa Blanca”, on la seva interpretació de Toby Ziegler li va valdré obtenir un premi Emmy, també ha aparegut en pel•lícules com Seven on feia d’advocat de Kevin Spacey, o a Deep Impact, o en el Dr. Dolittle. Quant a Togo Igawa el veu poder veure en la película Memòries d’una Geisha o també a L’Últim Samurai.

Aquest és el primer trailer que van preparar de la pel·lícula.


Los Tres Mosqueteros (també en versió 3D)
Vagi per davant que entre aquesta versió i l’obra original de Dumas, només resta uns petits lligams, a canvi hi ha una acció pensada per la seva exhibició en 3D,.

 Els personatges i els actors que els interpreten són:
Athos: Mathhew Macfadyen ( Va treballar al Robin Hood del 2010, el de Russell Crow , fent de Sheriff de Nottingham)
Porthos: Ray Steveson.
Aramis: Luke Evans.
D’Artagnan: Logan Lerman.  Un jove actor que va iniciar la seva carrera al cinema amb En què pensen les dones, o El Patriota, casualment les dues amb Mel Gibson
Duc de Bukingham: Orlando Bloom. El més que conegut “Legolas” del Senyor dels Anells ( al que tornarem a veure en aquest paper en les dos pel•lícules que es troben en producció de El Hobbit, un viatge inesperat i El Hobbit partida i retorn)  i el no menys conegut “Will Turner” de Pirates del Carib.
Richelieu: Christoph Walt. Un actor guardonat, amb un Oscar, un Globus d’Or i un BAFTA pel seu paper a Maleïts Bastards (Unglourious Basterds de Quentin Tarantino).
Milady de Winter: Milla Jovovich. Amb una llarga carrera que va des del Cinquè Element, passant per Joana d’Arc, i repetint varies vegades paper a Resident Evil i les seves seqüeles.

Els dirigeix  Paul W.S. Anderson, qui ha preparat una pel•lícula pensada per ser pura diversió i entreteniment. Als amants de Dumas i l’obra original, millor que s’ho prenguin amb molt filosofia.


Continuen en cartellera “Cómo acabar con tu jefe”, “La Cara Oculta”, “Con Derecho a Roce”, “La Deuda”, “Colombiana”, “Phineas & Ferb”, “Super 8”, “Los Pitufos”, “La Piel que Habito”, “Los Amos de Brooklyn” y “Arrety y el Mundo de los Diminutos”.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars