El Priorat de Banyeres visita l'Exposició "Espines i Flors" i el Museu Josep Cañas

d’agost 16, 2011

Un total de 30 veïns i veïnes de totes les edats del Priorat de Banyeres varen visitar el divendres passat dia 12 d'agost  l’exposició « Espines i Flors » a la sala de plens de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès. Aquesta exposició es va inaugurar amb motiu de la Festa Major d'enguany i és un recorregut pel pensament i l'obra de l'insigne fill de la vila Josep Cañas.


A continuació van fer una visita guiada pel Sr. Joan Jané i el Sr. Roberto Díaz al Museu Josep Cañas que va finalitzar amb un petit refrigeri al pati del museu.
Com a representants i organitzadors van estar l’alcaldessa de Banyeres Núria Figueras i els alcaldes de Barri del Priorat de Banyeres, Belén Cossio i Salvador Solé.

Josep Cañas va deixar un llegat important que resta al municipi de Banyeres del Penedès, del que era fill. La seva obra inclou escultures, pintures i dibuixos.
La seva capacitat per copsar la qualitat i la diversitat humana, així com la seva passió per representar amb vitalitat i exactitud els animals, sempre observant-los en viu, són aspectes que identifiquen aquest gran artista.
A la imatge del costat, detall d'una de les escultures que té com a protagonista a la Ramona, la seva dona i musa,

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars