Exposició Trabucaires a Sant Jaume dels Domenys

de juliol 26, 2011

Dins les activitats de la Festa Major del municipi l’Associació de Trabucaries de SJD va organitzar una exposició que comprenia una mostra d’armes, una mostra de diverses publicacions sobre el tema dels trabucaires i una mostra de cartells, que acompanyaven la que era la mostra central, composta per una gran varietat de fotografies producte d’una convocatòria de la Coordinadora de Trabucaires de Catalunya, amb obres de Juan Ma. Merch, David Alcaraz, Francesc Garcia, Fernando Gago i Josep Casulleras.
Així mateix es podia assistir a la projecció d’un vídeo realitzat per l’Associació de SJD, a la passada trobada organitzada per la Coordinadora i celebrada a Vilaseca.

L’Associació de Trabucaires de Sant Jaume dels Domenys va rebre el seu bateig de foc el 26 de juliol de 2009, és a dir es compleixen tres anys del mateix i ha estat una bona ocasió per apropar el món dels bandolers i trabucaires al públic assistent, qui podia comprovar la gran varietat de vestits, de les diverses associacions, així com conèixer el manifest de “Galejant per la Pau”, on la Coordinadora declara que  “...tant de bo, algun dia tots els guerrers del món fossin colles d’amics lluitant per la pau”.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars