Sant Jordi a Llorenç del Penedès: Poemes i relats de sis grans autors i autores catalanes.

d’abril 18, 2011

 Amb la sala d’exposicions omplerta de gom a gom, els representants dels grups de teatre de la Cumprativa i el Centre; o del Centre i la Cumprativa,  han dut a terme la lectura dramatitzada d’algunes de les peces més destacades de l’obra de Maria Aurèlia Capmany, Montserrat Roig, Joan Oliver “Pere Quart”, Josep Pla, Josep M. de Segarra i Joan Maragall.

Amb el lligam de poder fer servir com a fil de connexió el fet que aquestes mateixes obres han estat musicades per alguns del grans de la cançó com Lluïs Llach o Serrat, els actors i actrius han presentar aquest tast de l’obra de cada autor o autora, així com una breu biografia per apropar millor al públic a la sensibilitat i experiència personal de cada un d’ells.

Dins l’acte, que estava organitzat per l’Ajuntament de Llorenç del Penedès amb el suport de la Diputació de Tarragona,  s’ha procedit a mostrar les novetats de llibres incorporats a la biblioteca.

Així mateix s’ha lliurat al públic assistent un punt de llibre en el qual es contenia un dels fragments o una poesia de les lectures efectuades pels grups d’actors.


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars