Espai d'Art Les Quintanes (Llorenç del Penedès): Sant Jordi 2011, exposició dels artistes residents al CeRCCa

d’abril 24, 2011

En prueba del cariño que le profesa su hijo, les dedica su foto
en prueba del cariño que les profesa. Yun Jeon Hong
Fins el 7 de maig restarà oberta aquestes exposicions a l’Espai d’Art “Les Quintanes” de Llorenç del Penedès.

L’exposició d’obres dels artistes Yun Jeon Hong, Liliya Lifanova i Vivek Chockalingam, tots tres artistes residents del Centre de Recerca i Creació Casamarles, el quan en col•laboració de l’espai “Les Quintanes”, permet conèixer unes visions personals i compromeses.

La coreana Yun Jeon Hong, (va néixer a Seoul l’any 1980) fa una apel•lació a la memòria a través dels objectes quotidians que utilitza per crear composicions amb materials diversos a la recerca de crear un laberint on realitat i ficció s’entortolliguen.
Untitled.
Liliya Lifanova

Per la seva part l’americana Liliya Lifanova, (nascuda a Kyrgyztan l’any 1983) va organitzar un taller amb els nens de 5è del CEIP Les Cometes,  sota el títol  “The flying Carpet Project”, on entre tots han dut a terme la creació d’una catifa voladora a partir de la producció del feltre. Al projecte es van afegir un grup de dones del poble de Llorenç les quals es van encarregar de convertir el peces decorades pels nens en la catifa màgica. El conjunt es completa amb un documental  filmat durant el procés de producció del projecte, filmació que a la tardor es podrà veure a la Galeria Salamatina de Nova York.  Altre projecte de la mateixa artista també exhibit a la mostra és “Untitled (Newspaper from the Robert family January-March 2011 – Llorenç del Penedès) realitzat amb més de 5000 petites pece realitzades amb diaris de la família Robert acumulats entre gener i març, l’obra sembla un camí acolorit que s’estén davant els ulls i que esdevé un paisatge creat amb paciència i dedicació.

Detall del treball que en col·laboració van fer els alumnes de 5è del CEIP
Les Cometes, i un grup de dones  del poble, dirigits per Liliya Lifanova, 
Vivek Chockalingam és un artista i dissenyador indi, nascut a Bangalore l’any 1986,  presenta “Ojala”, expressió que ell lliga a les paraules “Insa, Allah” expressió del països àrabs  i que es pot traduir com a “si Deu ho permet”. Expressa l’obra per tant aquell punt “d’incertesa que s’ha d’acceptar per trobar la veritat i la felicitat”


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars