1r Acte Solidari contra la Violència de Gènere al Baix Penedès

d’abril 03, 2011


Per primera vegada al Baix Penedès es fa un acte d’aquestes característiques, un acte festiu i a la vegada pensat perquè tothom prenguem consciència enfront a la situació irreversible que suposa que una dona mori a mans de qui ha estat o encara és la seva parella.

Moltes persones estan col•laborant desinteressadament  per fer realitat aquest acte, tots els que intervenen , tots els grups que participen i actuen, en el meu cas jo he pogut col•laborar fent el disseny del cartell.

Aquest cartell vol ser d’un costat una eina per convidar tothom a assistir a l’acte del dia 9, vol ser també una finestra oberta a l’esperança i la vida – aspecte que es representa amb la dona que des del costat del text que anuncia l’acte mira endavant, amb esperança.

També es reflecteix que, tot i que es tracta d’un acte contra la violència de gènere, es rebutja tota violència, per això el text “la violència” està fet amb un tipus de lletra diferent.

Ara només cal que tothom homes i dones ens animen  a assistir a aquest acte,  i que entre tots fem arribar un missatge clar i seré: que en mig dels conflictes és millor cercar en el diàleg, la comprensió i la generositat  una millor via per solucionar els problemes que no pas la violència.

Per més informació: 1r Acte contra la violència de gènere a facebbok

Dolors Garcia.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Entrades populars

Entrades populars